Liga Literară din România își deschide porțile

Duminică, 28 octombrie, de la ora 19, vin să citească la ediția 188 a clubului de lectură Institutul Blecher trei poeți originari din Constanța: Grigore Șoitu, Mugur Grosu și Yigru Zeltil. Primii doi sunt membri fondatori ai Ligii Literare din România, iar Yigru este unul dintre scriitorii cei mai tineri pe care îi vom lua oficial alături de noi până la sfârșitul anului.

E o ocazie bună, așadar, pentru o întâlnire informală a Ligii Literare, la care îi invităm, de la ora 17.30, în Tramvaiul 26 (Str. Cercului, nr. 6, sect. 2, București), pe toți scriitorii care și-au exprimat dorința de a deveni membri LLR. Cu această ocazie vom lămuri toate detaliile referitoare la procedura de înscriere în Ligă (care, veți vedea, e mult mai simplă și mai rezonabilă expusă prin viu grai decât poate părea de pe site).

De asemenea, vom discuta despre următoarele inițiative ale Ligii și ne vom sfătui în legătură cu proiectele și activitățile din viitorul apropiat ale asociației – ne propunem o întâlnire deschisă, relaxată și lipsită de morgă, în care să stabilim și să confirmăm câteva principii de bază și linii de acțiune pentru ca LLR să devină în cel mai scurt timp organizația coerentă și reprezentativă pe care ne-o dorim și de care este nevoie în spațiul public.

2 comentarii

  1. Doina Ira Tautan Răspunde

    Foarte frumos! Sa fie intr-un ceas bun inceputul si felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *