Institutul Blecher, ediția 192, cu Onisimus Lang și Dryan Osztreicher

Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită, duminică, 27 ianuarie 2019, de la ora 19, în localul-librărie Tramvaiul 26 (strada Cercului nr. 6, sect. 2, București), la întâlnirea cu Onisimus Lang și Dryan Osztreicher. În cadrul întâlnirii va fi prezentat volumul Sfidarea stafidelor (Casa de Editură Max Blecher, 2018) de Onisimus Lang și va avea loc un performance de poezie, contrabas și dans contemporan.

Onisimus Lang activează din 2008 pe scena rapului românesc sub pseudonimul „Pumn de Ţărână”. A lansat până în prezent patru albume rap dintre care cel mai recent, eu sînt litera (2016), marchează momentul de trecere către poezia scrisă. Sfidarea stafidelor (2018) marchează debutul său editorial. Trăiește în Austria, la Linz.

Dryan Osztreicher este un autor argentinian care nu se grăbește să publice. Ține la intimitatea sa, motiv pentru care nu există sub nici o formă în mediul virtual. Onisimus Lang și Dryan Osztreicher s-au întâlnit în Linz, unde Dryan a locuit o perioadă și unde a înființat, împreună cu Daniel Bierdümpfl, cercul de poezie „The poets round of the square table”.

Contrabas1: Daniel Bierdümpfl (Germania)

Contrabas2: Luan Goncalves (Brazilia)

performer:

Kasia Roszak (Polonia) face parte de asemenea din cercul de poeți „The poets round of the square table” și studiază dans contemporan la Anton Bruckner Privatuniversität în Linz.

Organizator: Claudiu Komartin